Kidz Pillow Assortment
Kidz Pillow Assortment

Meer afbeeldingen

Kidz Pillow Assortment

SKU# 68676NP

Kidz Pillow Assortment
 
Aanbieding
  Specificaties
  Item # 68676
  Formaat N/B
  Age Grading 3+
  Package Dimension 7.5 in x 5 in x 1.5 in
  Package Weight 0.41 lbs
  Product Size 17"X11"X3-1/2"
  Verpakking bevat
  Handleidingen & Video

  Manual

  Video
  Vervangende onderdelen
  FAQ
  » De INTEX luchtbedden hebben een ingebouwde pomp, een 3-in-1 ventiel (art.nr.: 10650), een 2-in-1 ventiel (art.nr.: 10651) of een dubbel ventiel. Een draaidop met losse plug (art.nr.: 10043 &10044)wordt ook gebruikt op een aantal oudere typen luchtbedden.
  » De batterijen dienen ongeveer 10 uur te worden opgeladen. Dit geldt voor het eerste gebruik en alle volgende keren wanneer u de batterij oplaadt.
  » Alle Intex Double Quick handpompen, Bellows voetpompen en Quick-Fill elektrische pompen kunnen gebruikt worden bij dit product.
  » Controleer eerst of er daadwerkelijk een gaatje in het luchtbed zit, of er dus echt lucht uit het bed gaat. Vinyl is een materiaal dat wanneer het nieuw is uitrekt. De eerste paar keer dat u het bed gebruikt zal het dus leger ogen. Het luchtbed zal wat uitzetten door uw lichaamsgewicht, dit is heel normaal en uw bed is dan dus niet lek. Wanneer het luchtbed echt lucht verliest, controleert u dan eerst goed alle doppen en ventiel(en) die in het bed zitten. Om een gaatje of lekje op te sporen kunt u het beste zeep gebruiken. U doet wat water en vloeibare zeep in een plantenspuit en spuit het bed hiermee in, bij het lek zal zich dan een bel vormen. Als u het lek wilt gaan repareren zorg dan eerst dat de plek waar het lek zit schoon en droog is. verwijder vervolgens indien nodig met fijn schuurpapier de fluwelen toplaag. U kunt nu het lek plakken. Als u reparatiemateriaal aan wilt schaffen neemt u dan contact op met onze service afdeling.
  » Luchtbedden kunnen geplaatst worden op elk vast bed of vaste ondergrond. Oude of beschadigde bedbodems zouden het comfort kunnen verminderen of zelfs schade kunnen toebrengen aan uw luchtbed. INTEX luchtbedden leveren het beste resultaat op een stabiele, vaste ondergrond.
  » Raadpleeg de handleiding of download het filmpje op onze website; www.intexcorp.nl.
  » Ja er zit garantie op Intex luchtbedden. Echter dient u voor deze garantie terug naar de winkel van aankoop te gaan met originele kassabon. Doorgaans zit er een jaar garantie op de luchtbedden van Intex. Voor vervanging van doppen of ventielen of voor een reparatieset kunt u terecht bij intex service (0165-593939).
  » * Een ingebouwde pomp zit letterlijk in het luchtbed. Er zit een soort draaischijf op die u opendraait om het bed op te kunnen blazen. * Een 3- in 1 ventiel heeft 2 "clipjes/armpjes" aan beide zijden van het ventiel. * Een 2- in 1 ventiel bestaat uit een schroefdop met een plug die u erin dient te doen.
  » Ja, u kunt gebruik maken van een pomp van een ander merk, maar we adviseren een INTEX pomp te gebruiken. Deze zijn specifiek ontworpen voor INTEX luchtbedden. Andere pompen zouden het comfort van het bed negatief kunnen beïnvloeden en misschien zelfs het bed kunnen beschadigen.
  » Enkel wanneer uw bed ontworpen is voor gebruik met deze pomp.
  » De afmetingen op de doos geven aan hoeveel ruimte het luchtbed in beslag neemt in een kamer. De luchtbedden moeten altijd gemeten worden als ze vol zijn met lucht. Bij het meten wordt ook rekening gehouden met alle "uitstekende" zijden (bolle kant). Alle afmetingen zijn een schatting. De afmetingen worden beïnvloed door druk, temperatuur etc. Hierdoor kunt u een afwijkende afmeting aflezen dan wat er op de verpakking vermeld is. Hoe een luchtbed opgemeten wordt ziet u in de bijlage.
  » Indien er 12Volt DC, 6.5A op uw pomp staat,dient u aan te schaffen: Input: 120volt, 60Hz output: 12volt DC, 150mA, Klasse 2 transformator( Amerikaanse versie ) 230V, 50Hz. Output: 12volt DC, 150mA, klasse 2 transformator (Europese versie )
  » Er zijn vijf typen constructies waaruit Intex luchtbedden zijn opgebouwd. * I-beam constructie is herkenbaar door parallel lopende vinyl-banen (horizontale en verticale). * Coil-beam constructie is herkenbaar aan open cilindervormige van vinyl, die elk zijn bevestigd aan een las aan de top en bodem van het bed. * Wave-beam is een omgezette I-beam constructie en bestaat uit even grote die een soort “golvende” bovenzijde creëren. * Comfort-top constructie betekent 2 lagen. Het heeft een I-beam basis en een toplaag van ronde imprints welke gelast zijn aan een laag vinyl welke flexibiliteit biedt. * Air-flow constructie heeft diamantvormige luchtzakjes die er voor zorgen dat de lucht binnenin gemakkelijk van het ene luchtzakje naar het andere kan stromen.
  » Het reparatievel is enkel ontworpen voor oppervlakten van vinyl. U kunt met fijn schuurpapier voorzichtig het geflockte materiaal van de bovenzijde schuren. Hierna kunt u het plekje schoonmaken met nagellak remover dan zal het reparatievel gewoon blijven zitten na het plakken.
  » U kunt het luchtbed met wat milde zeep en een spons schoonmaken. Laat na het schoonmaken het bed goed drogen voor u het weer opbergt. Wij raden u af het luchtbed in het water te gebruiken, dit kan schadelijk zijn voor het materiaal. Uw luchtbed mag nooit in de wasmaschine gewassen worden, dit is schadelijk voor het luchtbed maar zeker ook voor uw wasmaschine.
  » Éénpersoonsbedden (Jr. Twin en Twin) kunnen een gewicht hebben tot 136 Kg. Tweepersoonsbedden (Full, Queen en King) kunnen een gewicht hebben tot 272 Kg.
  » Ja, dit geeft geen enkel probleem. Het is het beste als u de juiste maat (onder)lakens gebruikt zodat het goed blijft zitten.
  » Af en toe alle O-ringen (onder het bovendeksel, onder ontluchtingsventiel, in slangaansluiting, etc.) met een heel klein beetje zuurvrije vaseline insmeren om breken of uitdrogen te voorkomen. Verschoon en/of vervang ook de filters volgens het schema dat is aangegeven in de handleiding.